torstaina, huhtikuuta 29

"Been dreaming of blue skies"

Hooh, mulla oli ensinnäkin aivan nerokas idea että mistä kirjoittaisin, mutta sitten nukahdin kun ollaan pojan kanssa kahdestaan kotona ja mä laitoin toista päiväunille, oon siis hirmuisen tunnollinen nanny, eikös joo? No nukahdin 5 minuutiksi, I´m sorry, mutta niin nukahti poikakin ;)

Ensinnäkin, tämä on NIIN väärin. Viikonlopuksi on luvattu sellaista +20 celsiuksen aurinkoista keliä ja ulkona on vain täydelliset vappukelit! Miksi Yhdysvalloissa ei juhlita vappua? :( Noh, sepä on se ja sama kyllä, minähän teen simaa silti, vaikkei se kerkiäkään ihan vapuksi, tai siis vapuksi kerkiää muttei vapunaatoksi, mutta niin, simasta en luovu vaikka vappu meneekin aika epävappumaisissa merkeissä. Arvatkaas mitä teen, joo oon KOULUSSA. Ensimmäinen ja viimeinen vappu kun tämä menee näin, voin melkein luvata sen..! (Tosin Silver Bayhan on "niin rankkaa" että... aattelin hurjana hikkenä opiskella valokuvausta ja käydä vaeltamassa, I bet this is going to be the hardest course I´ve ever done!! Yeah right)

Mutta mun tosiaan piti kirjoittaa jotain järkevää, joka ei vissiin tule tapahtumaan kun jumitan kun ääh, mitäköhän mun piti informoida...? No joka tapauksessa, vapun kunniaks tässä ois teille maailman herkullisimman siman ohje, ja tää eroaa hyvin vappusimasta, joten tätä voi sippailla sitten koko kesän eikä tarvitse vain vappuun rajoittaa ;) Mulla maistu koko viime kesän, kun tehtiin reilusti ylppäreille ja tänään lähden ostamaan marjat että saan taas tehtyä, mutta siis niin äitiltä tuli vihdoin ohje (kiitos♥), joten kokeilkaa sillä eijjole vaikia tehdä!

MARJASIMA

4l vettä
5-8dl marjoja
250g fariinisokeria tai tummaa sokeria
250g hienoa sokeria
1/8 tl hiivaa

1. Soseuta tai survo marjat. Kuumenna 1l vettä. Lisää marjat ja sokeria kuumaan veteen. Anna kiehahtaa.
2. Lisää 3 l kylmää vettä. Liuota hiivanokare tilkkaan kädenlämpöistä vettä ja lisää seokseen.
3. Anna juoman käydä keittiön lämmössä seuraavaan päivään.
4. Siivilöi juoma ja pullota. Laita joka pulloon pari rusinaa. Sulje pullot ja säilytä viileässä. Valmista nautittavaksi parin päivän kuluttua tai kun rusinat nousevat pintaan.

Tämmöisillä terveisillä toivottelen oikein VAPPUMAISTA VAPPUA Suomeen, olkaa nätisti, me lähdetään lasten kanssa, kunhan tytsi tulee koulusta, niin puhaltelemaan saippuakuplia ulos ja huomenna B:n kansssa roadtrip kohti Silver Bayta, see you on Sunday! :)


Ai niin, mitkä on vappusuunnitelmat ite kullakin, Suomessa ja maailmalla...? (Voisin piirtää itelleni paperisen ylppärilakin ja iskee sen pinnillä päähän huomenna, loistava idea eikös? :D)

Ei kommentteja: